Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (8.00 secunde)
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
"In acest domeniu rata de dezvoltare este de aproximativ 40% pe an ceea ce inseamna ca la doi ani piata (de servicii de produse de firme) isi dubleaza marimea" a declarat craioveanul Sorin Busuioc presedintele companiei canadiene SCDS PRO Inc la seminarul "Tehnologii avansate pentru obtinerea documentatiei tehnice HD (de inalta definitie) prin scanarea laser tridimensionala monitorizarea stabilitatii structurale digitizarea si retroingineria structurilor siturilor si obiectelor in regimuri statice si dinamice".
Intr-o sala goala a amplasat o masa pe care a asezat mai multe obiecte, printre care un trandafir, o pana, o pereche de foarfece, cuie, miere, parfum si un pistol incarcat, cu un singur glont. De asemenea, pe masa exista un set de instructiuni pentru public.
In urma cu doi ani, mai precis pe 20 noiembrie 2017, Miruna Ioani a publicat pe blogul sau (Si blondele gandesc), un text intitulat: Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017.
Programul concertului ii va purta pe cei prezenti, timp de 50 minute, in lumea copilariei, cu colindele traditionale romanesti, apoi vor fredona alaturi de Gupul Vocal Acapella cateva dintre cele mai cunoscute cantece de Craciun!
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... PRO TV.
La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici. ... Culorile puternice, imbinate cu nuantele fluorescente asternute in mod inedit pe panza, fac din universul lui artistic o explozie de bucurie.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu. Albumul cuprinde 10 bijuterii muzicale, reinterpretari in maniera jazz ale unor evergreen-uri precum:
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Dana Rogoz a ironizat-o pe Olivia Steer voalat. Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin.
Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan. ... Mutarea lui Basescu de a-l scoate pe Stolojan s-a dovedit eficace. ... Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Daca nu a reusit printr-un atac frontal sa il scoata pe Tariceanu, atunci face o manevra de invaluire.
Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan. ... Mutarea lui Basescu de a-l scoate pe Stolojan s-a dovedit eficace. ... Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Daca nu a reusit printr-un atac frontal sa il scoata pe Tariceanu, atunci face o manevra de invaluire.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. ... Nici unuia nu i-a placut ideea de destrabalare pe ritmuri de manea, sub titulatura de „imn national modificat” pentru toate gusturile.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
• Bugetul trebuie sa fie multi anual, predictibil, lucru pe care il schimbam de anul acesta. • Cheltuielile trebuie sa fie transparente • Reforma fiscala este parte a reformei statului • Categorii pe care vrem sa le aducem la vot nu le supunem impozitarii.
google-analytics.com